Maahanmuuttokritiikkiä "Vankilat ovat Suomen monikulttuurisimpia yhteisöjä" - Puumalainen

Natsismi on maailman vaarallisin aate

Päätin koota hieman ajatuksiani liittyen tähän Hesarin uutiseen.

"Perjantai-iltana 12 poliisia ja useita mielenosoittajia sai vammoja, kun äärioikeistolaisen NDP-puolueen kannattajat osoittivat jo ennakkoon mieltään lauantain vaihtoehtotapahtumaa vastaan. He heittelivät kiviä ja pulloja ja sytyttivät roskalaatikoita tuleen."

"Police said the trouble began when a group of around 700 leftists tried to break through police ranks separating the two groups. The leftist protesters reportedly threw stones and fireworks at the officers, set rubbish bins on fire and smashed up a number of cars. (http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4680324,00.html)

Ja, koska natsismi on maailman vaarallisin aate, päätin tarkastella hieman EU:N terrorismiraporttia.

http://www.eukn.org/binaries/eukn/eukn/p olicy/2009/05/tesat2009.pdf

Jatkakaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Matti Pulli

Ja niin tosiaan. Kyseessähän on Europolin tilasto, eikä EU:n.

Jukka-Pekka Vasara

Kyllä se hesari sitten osaa.. Ei voi kuin ihmetellä miksi kukaan tilaa kyseistä paskalehteä? Miksi ei suoraan jotain Voimaa tai Kansan Uutisia? Eikö niistäkin voi lukea paljonko HK sininen maksaa siwassa ja koska BB alkaa? Jos joku taho, media tai puolue, haluaa vielä 60 vuotta sodan jälkeen selittää suoranaisilla valheilla kaikkiin nykyisiinkin ongelmiin nazit ja faschistit syyllisiksi, niin kyllä kansalaisten kannattaisi miettiä tämän toiminnan motiiveja.

Jukka Turunen (nimimerkki)

Suomi olisi sivistyneempi ja parempi paikka elää ilman Hesaria. Ihan oikeasti.

hantta (nimimerkki)

Narsismi,naivius, hurskastelu ja kaksinaismoraalismi ovat päivän sanat, johon syyllistyy nykyään aika monet, muttä pääasiassa punavihreät.

Tuomas Hako (nimimerkki)

Aatos Erkko on muuten juutalainen. Miksi tämän seikan tuntee vain harva henkilö?

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Jaa, kundit, mikäli näihin tilastoihin on luottamista, niin teidänhän kannattaisi lopettaa se vaahtosuinen kammoevankeliumi siitä miten islam tulee ja tappaa tai vähintäänkin raiskaa (tai ainaskin syö teidän eväät), ja kiinnittää huomionne baskien uhkaan.

Hei, julistetaan baskerit laittomiksi! "Missä baskeri, siellä ongelma!"

Cheers,

J. J.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Tykkäsin muuten myös siitä sivulla 20 olleesta maininnasta, miten islamistiseen terrorismiin liittyvissä pidätyksissä on ollut seitsemän prossan lasku vuoden aikana.

Sekä totta kai myös tämä maininta: "The number of member states which reported arrests related to Islamist terrorism decreased from 14 in 2007 to ten in 2008." Vau, neljästä maasta terrorismin uhka on siis käytännössä eliminoitu!

Tai ehkä se selittyykin sillä, että dhimmit on soluttaneet näiden maiden oikeuslaitokset? Joo, jihad on selvästikin ovella! KÄÄÄÄK! Jatkakaa samaa rataa, silkkipyllyt.

Cheers,

J. J.

JoopaJoo (nimimerkki)

Minusta tuossa näyttää tavallisten viher-vasemmistolaisten harrastavan fasistista terroria hiljentääkseen heidän ajatuksiaan vastustavia ihmisiä.

Tilastollisesti äärioikeisto on terrisoinut vähemmän Euroopassa viimeaikana kuin esimerkiksi vihervasurit tai islam-aktivistit. Äärioikeisto ei ole murhannut elokuvatuottajia, räjäyttäneet viattomia ihmsisiä Espanjassa junissa, tai julistaneet ja uhkailleet kuolemantuomioilla ihmisiä.

Silurus (nimimerkki)

#0: "Natsismi on maailman vaarallisin aate".

Ayn Rand totesi, että abstraktion tekeminen on mahdotonta yhden näytteen perusteella. Abstraktioon tarvitaan vähintään kaksi yksittäistapausta.

Käsittääkseni "natsismista" on yksi näyte. Kehäpäätelmällä voidaan todeta, että mikä tahansa valtiomuoto tai ideologia, joka ei täsmällisesti toista natsismia, on siten synnitön. Tälle ideologialle, jos jollekin, antaisin maailman vaarallisimman ideologian arvonimen.

tyhmä (nimimerkki)

Jussi Jalonen jatkaa valitsemallaan argumentoinnin virheitä pursuavalla linjalla, kuten tavallista. Jos maailmasta löytyy ainakin yksi suuri virhe, niin mihinkään pienempään ei saa kiinnittää huomiota, sanoo Jalonen parin mutkan kautta. Jalonen voisi myös kertoa, että kuinka suuri osa noista Espanjan separitisteista on tulossa tänne suomalaisten uhkaksi? Ja eikö arvostelemasi tiukempi linja maahanmuuttoon samalla estäisi senkin? :D

No, kaikkihan eivät tietenkään voi osata logiikkaa. Mutta kenties Jalonen osaa kieliä? Voisiko hän siis kertoa, mitä on latinaksi "kaivon myrkyttäminen"? Tiedäthän? Siis se, mitä sinä tuossa äsken harrastit. Leimasit toisia keskustelijoita yrittäen luoda mielikuvaa, että mitään heidän suustaan tulevaa ei tarvitse ottaa vakavasti asettamalla heidän suihinsa täysin naurettavia väitteitä ja kun "kundit" ovat vieläpä niin islamofoobisiakin...

No, ehkei Jalonen ole retoriikan mestari, eikä ajattelun ajatollah, mutta ainakin hänellä on vahvoja mielipiteitä. Kai sekin on ihan hyvä? Luulisin?

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Miten muhammad oli parempi ihminen, kuin vaikka Aatu tai Stalin?
Mielenkiintoista, ettei Espanjalla ole turvapaikanhakijoiden kanssa mantereella sellaista ongelmaa, kuin esimerkiksi Kreikalla tai Italialla. Vai onko? Itse olen kuullut hurjia juttuja, miten välimeren ylittäneitä siellä kohdellaan, mutta jätän ne omaan arvoonsa toistaiseksi, kunnes jostain saa tarkempaa tietoa.
Miksi ihmisillä ei saisi olla islamofobiaa? Onhan ihmisillä muitakin fobioita.
Balilla silpoutuneita kavereitaan nähneillä ihmisillä, tai WTC iskun kokeneilla voi aivan ymmärrettävästi olla islamofobia.
Itse en esimerkiksi lennä muslimilentoyhtiöillä sen Tuniterin mereen syöksyn jälkeen, missä rukous oli tärkeämpi kuin hätätoimet. Islamofobiasta en kuitenkaan koe kärsiväni, vaikka lentoyhtiöni valitsenkin länsimaalaisten joukosta.

Jussi Vaarala

Natsismi on minusta pisimmälle vietyä eriarvoisuusaatetta - sikäli kaikki eriarvoisuusaatteet tarpeeksi pitkälle vietynä alkavat olla natsimin sukulaisia.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

"Suomi olisi sivistyneempi ja parempi paikka elää ilman Hesaria. Ihan oikeasti"

Johan "on nyt" Bäckman kirjoitti, että lehti pitäisi pilkkoa pienemmiksi, jotta röyhkeä toimittajatyyppi katoaisi ja maailmasta tulisi parempi paikka elää.

Yleisradion puolittaminen ja Helsingin Sanomien pilkkominen ovat yhtä tärkeitä asioita kuin pandemian torjunta.

Pietu (nimimerkki)

Mielestäni suurin osa ns. nykynatseista on itseensä pettyneitä hyvin pienellä älyllä varustettuja idiootteja! 8)

Heihin verrattuna jopa 30- ja 40-lukujen natseilla oli järkeä sata kertaisesti.

Pietu (nimimerkki)

Kuinka pienellä älyllä varustettu maisterisjätkä tai tohtori ovat mahdollisia?!

Siinäpä samalla kenties mietittävää koulu- ja opiskelujärjestelmästämme! ;)

Haluaisitko sinä väitellä tohtoriksi vaikkapa veneen pohjaan peseytyvien eliöiden sukupuolikäyttäytymisestä? Se meillä onnistuu ja olet heti "viisas mies" kaikin puolin! Sitten ei muuta kuin eduskuntaan edustamaan koko kansaa!

Kyllä suomalainen osaa!!

ari laakso (nimimerkki)

Väittelemisestä vois ottaa esiin Arajärven ja Päivi Lipposen. Käytännössä kuka haluaisi oikeasti väitellä ko. tohtoreita vastaan? Ja, mitä sinäkin tiedät 30-ja40-lukujen natseista ? Ethän tiedä tämänkään päivän vihreistä mitään, tai apartheidiä harrastavasta RKP:sta ?! Hitler oli pasifisti.

ari laakso (nimimerkki)

Ja, tottakai olivat paljon älykkäämpiä silloin. Tämän päivän "natsit" eivät ole natseja. Heistä oli päästävä eroon uudelleen kirjoitettavaa historiaa varten, joten heidät orjuutettiin , murhattiin tai tapettiin pakkotyöllä.

elakegubbe (nimimerkki)

Minä olen sen verran vanha, että olen kokenut kaikenlaista vaihetta Suomen ja maailman historiassa saati sitten hieman lukenut.

Natsismi on todella vaarallinen ideologia nykyaikana. Se on toisenlainen kuin Hitlerin aikana. Natseja esiintyy erittäin paljon mm Venäjällä.

Islam haastaa länsimaita tavalla, joka ei voi johtaa muuhun kuin väestöryhmien välisiin väkivaltaisiin yhteenottoihin.

Tulo- ja varallisuuserojen polarisoituminen johtaa idelogiasta riippumatta väistämättömiin konflikteihin, joista ainakin osa on väkivaltaisia.

Suomessa olemme eläneet

- 40-luvun toisen puoliskon, jolloin kiristettin vyötä ja maksettiin sotakorvauksia sekä sopeuduttiin aivan valtavalla ja kovalla työllä rauhaan.
- 50-luvun aikana rakennettiin maata maatalousyhteiskunnasta teollisuusyhteiskunnaksi. Töitä ja omien kotien rakentamista oli enemmän kuin jaksettiin.
- 60-luvulla alettiin saada hieman elintason noususta kiinni. Suuret ikäluokat miehittivät sekä lukiot että yliopistot ja korkeakoulut. Peruskursseilla opiskelijat istuivat lattialla, koska heitä oli niin paljon.
-70-luvulla stalinistilais-taistolaiset hallitsivat henkistä ilmapiiriä. Heidän ahdasmielisyytensä ja ainoa maailman selitysoppinsa varjosti lähes koko vuosikymmentä.
- 80-luku oli voimakkaan kasvun aikaa. Kansan elintaso nousi. Diktattori Kekkosen poistuminen takavasemmalle helpotti aikamoisesti.
- 90-luku alkoi huumassa, että nousu jatkuisi kohti taivaan kantta äärettömästi. Mutta talouskriisi, joka oli hirvittävä, tuli ja Neuvostoliitto romahti. Vastavallankumoukselliset ryyppäsivät Moskovassa ja panivat Gorban kotiarestiin. Jeltsin voitti valtataistelun. Tämä voi olla Suomenkin historian yksi merkittävin käännekohta.
- ensimmäinen vuosikymmen meni itse eestään, mutta kuitenkin se oli valtaosalle suomalaisista ihan kohtuullinen vuosikymmenen. Mitäpä tuosta sanoisi?

Onko Suomessa kanssaihmisiin kohdistuva kylmyys lisääntynyt? Merkitseekö pelkkä raha yhä enemmän? Onko lapset ja sairaat sekä vanhukset jätetty yhä enemmän heidän ostokykyisyytensä varaan? Onko työväenpuolue kokoomus tehnyt työväen puolesta jotain? Onko vihreillä mitään kantaa valtion ja kuntien budjettien tulopuolelle? Kaikki asioita seuraavat tietävät, että menopuolelle kyllä löytyy hyviä hankkeita. Onko vihreät saaneet konkreetisesti jotain aikaan?

Onko vihreillä mitään kantaa mistään? Ovatko vihreät pelkkä hörhöpuolue?

MARKUS RURIK RÄSÄNEN (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja Markus ”Red” Räsänen kommentoi:

VALLANKUMOUS ON VAIVANSA ARVOINEN

18.

"Onko vihreillä mitään kantaa mistään? Ovatko vihreät pelkkä hörhöpuolue?"

Vihreä liike ideana on Massonin idea, vihreyden varjolla puolustaa kapitalismia, mitä muuta he ovat tehneet?
Persut ovat taas yksi sumutus työväelle lisää.

Kun nämä eivät enää tehoa, on kapitalistien pakko turvautua Suomessakin avoimen väkivaltaisiin keinoihin, työväen vaatimusten vastustamisessa ja sitähän me olemme tottuneet nimittämään fasismiksi, vaikka porvarit yrittävät juonikkaasti muuntaa sitä hämäykseksi rasismiksi.

universal (nimimerkki)

Mikä aate rankataan maailman vaarallisimmaksi, siitä voidaan olla aika montakin mieltä. Mutta sitä täytyy kyllä ihmetellä kuinka Hesari onnistuu sotkemaan oikean ja vasemman, ilmeisesti myös mustan ja valkoisen.

Luotan kyllä reippaasti enemmän DW:n raportointiin kuin Hesarin. Mistähän johtunee..

Timo Elonen (nimimerkki)

Pulli mainostaa ideologiaansa.

Tällainen tilasto kertoo poliisin arvoista määrittelykysymyksissä, sekä sen, että eristettyjä ja syrjittyjä ovat yleensä vähemmistöt.

Jeppe (nimimerkki)

Hesarin syöttämä propaganda ei ole enään tästä maailmasta. Härskiä valehtelua päivästä toiseen. Todellisuus korjataan toimittajien ideologian mukaiseksi.

Simo Mäkelä, Kankaanpää (nimimerkki)

Hesarilla on varaa valehdella kun on valtakunnan ykköslehti. MUtta totta että olisi maailma parempi paikka, jos maassa olisi rehellinen ykköslehti.

Jukka-Pekka Vasara

Meidän täytyy muistaa että noin 1 500 000 000 kannattajan ylikansallinen islam on "eristetty ja syrjitty". Kertoihan tämän verrattoman viisauden meille itse elosen timppa.

toisinajattelija2008 (nimimerkki)

Natsismi on sosialismia.

Pari päivää ennen Molotov-Ribbentrop-sopimuksen solmimista saksalaisten muistiossa todettiin, että natsien ja NL:n yhteinen vihollinen on kapitalistinen länsi.

Timo Elonen (nimimerkki)

Meidän täytyy muistaa että noin 2 100 000 000 kannattajan ylikansallinen kristinusko on taloudellisesti vielä kannattajiensa lukumääräänkin lisäksi täysin maailmaa hallitseva.

Jussi Vaarala

Meidän täytyy muistaa ettemme asetu kummankaan ei 1,5 miljardin islamin kannattajan kuin 2,1 miljardin kristinuskon kannatajan puolelle vaan asetumme sen asian puolelle että etiikka ja rakkaus on yläkäsite uskonnoille eikä päinvastoin ja näin ollen ne eivät ole monopolisoitavissa yhdellekään uskonnolle. Pitäisköhän tähän kohden sanoa - aamen :)

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Sivukysymys: Mitä pahaa on separatismissa?

Ben Kaergin

# 18

Kommenttisi on todella asiallinen.

Toimituksen poiminnat